Radno vrijeme 07-15h; +382 50 684 445; 50 470 272; 50 472 135; opstinamojkovac@t-com.me       

Pitanja i odgovori

Na ovoj stranici možete javno postavljati pitanja i očekivati odgovore, kao i ostaviti komentare.
Biće objavljena, i biće odgovoreno samo na ona pitanja odnosno komentare koji ne podstiču i ne šire rasnu, vjersku, nacionalnu ili bilo koju drugu vrstu mržnje prema ljudima i njihovim osjećanjima.
Ukoliko postavljate pitanje ili komentar potvrđujete da znate sljedeće:
·moguće je da Vaš komentar neće biti objavljen,
·ne smijete objavljivati sadržaje iz dokumenata prepiski, napisa i sadržaja koje nisu vaše vlasništvo i za čije objavljivanje niste dobili dozvolu odnosno nisu dostupni za objavljivanje u javnom domenu.
Opština Mojkovac zdržava pravo da ova pravila proširi i da ne objavi ostala pitanja ili komentare koji bi mogli na bio koji način neosnovano štetiti drugim licima.
Opština Mojkovac podržava pomoć koju građani pružaju u objavljivanju informacija od javnog interesa. Ukoliko imate takve informacije možete ih poslati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Komentari  

0 # Jovo Putica 22-02-2018 13:05
Poštovani,kakva je procedura za vađenje izvoda iz matične knjige i postoji li mogućnost da se pošalje u Beograd,mi bi snosili troškove.
Unapred hvala,
Milijana Putica rođena Stanišić
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
0 # admin 22-02-2018 13:36
Poštovani, nijeste naglasili koji izvod Vam je potreban. Izvod iz Matične knjige rođenih i uvjerenje o državljanstvu sada izdaje Ministarstvo unutrašnjih poslova i Javne uprave, filijala u Mojkovcu, dok izvod iz Matične knjige vjenčanih izdaje Opština Mojkovac. Ukoliko Vam je potreban izvod iz Matične knjige vjenčanih dostavite zahtjev na e-mail: sa potrebnim podacima (ime, prezime, JMB, datum vjenčanja i adresa za dostavu izvoda).
Što se tiče Izvoda koje izdaje MUP i JU nadamo se da će Vam biti od pomoći link na našoj naslovnoj strani Dokumenti.me gdje možete podnijeti elektronski zahtjev za dostavu traženih dokumenata (naravno ukoliko vam odgovaraju uslovi dostave).
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

© 2023 Bild studio