Radno vrijeme 07-15h; +382 50 684 445; 50 470 272; 50 472 135; opstinamojkovac@t-com.me       

JAVNI POZIV-Raspodjela sredstava za podršku ženkom preduzetništvu u 2021. godini

Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu,  na osnovu člana 3 i 5 Odluke o raspodjeli sredstava za podršku ženskom preduzetništvu  („Sl. list CG“ – opštinski propisi”, br. 2/2020 od 20.01.2020. godine),  raspisuje

J A V N I   P O Z I V

za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu u 2021. godini

Pozivaju se nezaposlene žene koje žele da pokrenu sopstevni biznis i žene preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa, osnivači ili jedan od osnivača (izvšni direktor mora biti žena), da dostave svoje prijave na Javni poziv.
Sredstva za podsticanje osnivanja i razvoj poslovanja dodjeljuju se društvima/preduzetnicama sa prebivalištem odnosno sjedištem na teritoriji Opštine Mojkovac.
Sredstva  predviđena budžetom  Opštine Mojkovac raspodjeljuju se za biznis planove koji doprinose ostvarivanju utvrđenih ciljeva u strateškim dokumentima, programima i planovima Opštine, a kojima se naročito:
-podstiče ekonomski razvoj opštine;
-podstiče razvoj poljoprivrede i ruralnog područja (unapređenjem voćarstva,  povrtlarstva, stočarstva, realizacijom programa na ruralnom području, zaštiti poljoprivrednog zemljišta, korišćenjem plodnog zemljišta );
-podstiče razvoj organske poljoprivredne proizvodnje;
-stvaraju uslovi i podstiče razvoj turizma;
-doprinosi razvoju sporta i fizičke kulture.                             

Za sve nabrojane podsticaje Odlukom o budžetu opštine Mojkovac 2021. godinu, predviđeno je ukupno 10 000 eura.

Javni poziv za raspodjelu  sredstava za podršku ženskom preduzetništvu u 2021. godini otvoren je 30 dana od dana njegovog objavljivanja na web stranici Opštine, putem lokalnog javnog emitera, u jednom dnevnom listu i na oglasnoj tabli Opštine Mojkovac. Javni poziv je objavljen dana 20.aprila 2021. godine.

DETALJE JAVNOG POZIVA, USLOVE, ROKOVE, POTREBNU DOKUMENTACIJU I OBRAZCE ZA PRIJAVU PREUZMITE KLIKOM NA LINKOVE ISPOD

JAVNI POZIV - preuzmi detaljnije

Obrazac 1 Prijava - preuzmi

Obrazac 2 Biznis plan- preuzmi

Obrazac 3 Izjava- preuzmi

Informacije o svim pitanjima od značaja za Javni poziv mogu se dobiti svakog radnog dana od  11h do 13h u kancelariji broj 7 ( Predsjednik Komisije za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu,  g. Slavenko Blažević) u administrativnom objetku Opštine Mojkovac, ili putem telefona 069 325 597 ili putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

© 2024 Bild studio