Radno vrijeme 07-15h; +382 50 684 445; 50 470 272; 50 472 135; opstinamojkovac@t-com.me       

PRIJAVI SE, JER TI KREIRAŠ BOLJU BUDUĆNOST!

Za sve mlade između 16 i 30 godina iz Berana, Bijelog Polja, Mojkovca, Kolašina, Petnjice i Rožaja otvoren je konkurs za članove Savjeta mladih za EU.

Nevladina organizacija Multimedijalmontenegro (MMNE) poziva sve zainteresovane da se prijave.

NVO MMNE u sklopu projekta EU Kutak koji finansijski podržava Evropska unija formira Savjet mladih za EU sa ciljem da uključi mlade sa sjevera u niz edukacija, studijskih putovanja i sastanaka sa donosiocima odluka sa lokalnog, nacionalnog i međunarodnog nivoa.  “Želimo omogućimo mladim liderima i liderkama da svoje ideje saprovedu u dijelo, mijenjaju zajednicu na bolje, utiču na rješavanje problema svih kategorija društva i kreiraju nove javne politike koje će doprinjeti sveukupnom razvoju Crne Gore.

ZAUZMI SVOJE MJESTO, TRAŽIMO UPRAVO TEBE!”, saopštili su iz NVO MMNE.

Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi starosti između 16 i 30 godina: mladi privrednici, poljoprivrednici, studenti, doktori, ekonomisti, građevinci, nezaposleni mladi, menadžeri, mladi zaposleni u lokalnim i državnim institucijama, pravnici, političari, pekari, auto mehaničari, učitelji, profesori, sportisti, policajci, inspektori, ekolozi, NVO aktivisti...

Za članove Savjeta obezbjeđeni su putni troškovi, hrana i osvježenje.

Zainteresovani kandidati prijavni formular mogu preuzeti sa sledeće web adrese: https://eukutak.me/prijavi-se-jer-ti-kreiras-bolju-buducnost/

Ispunjeni aplikativni formular potrebno je poslati na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 15. decembra 2022.

Za dodatne informacije nas možete kontaktirati putem telefona 069 113 114 ili emaila:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

© 2024 Bild studio